VOORTGEZET ONDERWIJS

DANCE GAME

Dance Game is een dansspel waarbij de leerlingen na een goede warming-up een dansfrase krijgen aangeleerd. Vervolgens gaan de leerlingen in kleine groepen zelf aan het werk. Het spel kan beginnen. Elke groep krijgt een geheime opdracht en gaan aan de slag met het dansmateriaal om een eigen presentatie te maken. De presentaties worden aan het einde van de les aan elkaar getoond.

In deze dansworkshop, dans, observeer, voel en ervaren de leerlingen hoe het is om zelf te dansen, dans te maken en te presenteren.

TWEET

Een dansworkshop waarbij het draait om communicatie. Op elk moment van de dag in maximaal 140 tekens vertellen waar je mee bezig bent of wat je bezighoudt. In deze dansworkshop ga je in meer dan 140 dansbewegingen, op zoek naar echt contact. Contact met muziek, beweging en elkaar.

LOOK & DANCE

In deze CKV – workshop zien de leerlingen dansfragmenten en leren kijken naar dans door de ogen van een choreograaf. Vervolgens worden de geleerde regels van de choreologie toegepast in een bewegingsfrase die getoond wordt aan hun klasgenoten. Komen alle choreografische aspecten aanbod en weten de leerlingen als kunstenaar een boodschap te communiceren? Maak het mee in LOOK & DANCE!

STYLE IT UP!

Een dansworkshop op maat! Zelf kiezen voor een specifieke dansstijl. Bij het Little Doll Dance Company werken dansdocenten met verschillende dansachtergronden hierdoor kunnen wij een breed scala aan dansstijlen aanbieden.

De stijlen waaruit gekozen kan worden zijn workshops in:
– Tapdans

– Ballet
– Bollywood

– Buikdans
– Lindy -hop

– Moderne dans
– Capoeira

– Flamenco (Sevillanas)

– Maculélé (Stokkendans)

– Hiphop (Breakdance,popping/locking)