CROSSOVER VOORSTELLINGEN – KIJKEN, DANSEN & DOEN!

CROSSOVER VOORSTELLINGEN – KIJKEN, DANSEN & DOEN!

Naast onze danstheatervoorstellingen bieden wij twee crossover voorstellingen. Dit zijn voorstellingen die een mooie manier zijn van zelf actief deelnemen als publiek, ideaal voor de kinderen en leuk voor de ouder(s)/verzorger(s) om naar te kijken! Workshop & voorstelling in 1!

ZIE ZE VLIEGEN!

Een verdwaalde vlinder is op zoek naar familie, maar kan nergens andere vlinders vinden. Wat nu? In “Zie ze vliegen” dansen we door alle levensfasen van de vlinder. Van rups tot prachtige vlinder. Familie ben en maak je samen!

Kleine wasjes, grote wasjes

Soppen, wringen, wapperen we gaan aan de slag! Zelf meedansen met materiaal als zakdoeken en lakens. Lekker ritmes maken op een wasbord en veel samenwerken! Wie helpt ons alle was weer schoon en netjes opgevouwen te krijgen!

UIT OMA'S KOFFER(1)

UIT OMA’S KOFFER

Dit moet je ervaren, we nemen je mee in het heden naar het verleden! Een kokette danseres in jaren ’50 swingdress, brilletje en rode lippenstift nodigt je uit mee te dansen in een workshop. Er worden telkens oude materialen uit een oude koffer gehaald. Tol, springtouw en de wel heel vriendelijke Paco de Postduif die het verhaal aan elkaar verbindt met een brief.

* Stond o.a. geprogrammeerd op Festival 24uur cultuur(Rotterdam), Diamant Theater(Den Haag).

** Ook als leskist beschikbaar, met bijhorende lessenreeks en materiaal voor de leerkracht.

Sequence 01.Still095

SCHAT…WAAR BEN JE?

Schat zoeken, ontdekkingstocht en meer! We varen in een boot, belanden op onbewoonde eilanden, dansen op het strand en onderwater…en woont er echt niemand? Volg de aanwijzingen van de schatkaart en ga met ons mee op zoek naar de schat! Schat…waar ben je? is een theatrale cross-over van educatie & voorstelling!

* Reactie moeder na deelname crossover voorstelling: “Was heel fantasie vol, totaal in de belevingswereld. Mijn dochter zat al op peuterdans, maar daar doet ze nooit veel en nu zag ik haar voor het eerst ineens intens genieten en ronddansen op haar eigen niveau. Vond het ook mooi te zien dat de wat oudere kindjes helemaal in het verhaal zaten, was voor mij als mama gewoon een klein voorstellingkje. Kortom chapeau!” (L. van Bohemen)